Supa din piept de gaina cu taitei

de Krystyan Trendy in Supe, 25 Oct 2013 | 3279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de gaina
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 150g taitei
  • verdeata
  • 1 ardei gras
  • 2 l apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din piept de gaina cu taitei:

Se spala bine pieptul de gaina,se dezoseaza si se taie fasii sau cubulete.Se pune la fiert int-o oala cu apa si sare .Apoi se curata cepele,morcovii,ardeiul gras.Se spala cu apa rece . Se taie morcovii cubulete. Apoi adaugam ceapa si ardeiul intregi in supa ,iar apoi morcovul tocat.Cand toate s-au fiert se adauga verdeata tocata si taiteii ...si lasam inca 5 minute la foc potrivit.

Supa este gata !

TIPS-URI

1

Cepele si ardeiul se scot din oala dupa ce fierb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din piept de gaina cu taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

feliciacristea46 1

25.10.2013, 21:37

TAITEI, FARA E !!!

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 21:58

multumesc Felicia ... m-am grabit putin

marcela1979 1

26.10.2013, 02:07

foarte gustoasa supa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rata cu taitei de casa